Over Boomkwekerij Peterman

Boomkwekerij Peterman is nog een jonge kwekerij en behoort tot een van de weinige groeiers in deze tak, begonnen in 2007 met een halve hectare in te planten is in 5 jaar gegroeid naar 5 ha. en groeit nog steeds volop door. Dit is alleen mogelijk door kwaliteit te leveren waar onze afnemers op vertrouwen.

Onze afnemers bestaan uit tuincentrums, hoveniers, landschapsarchitecten en handelskwekerijen maar ook voor erfbeplantings projecten en complete tuinen leveren wij het gehele assortiment.

Gezien ons assortiment wordt er geteeld op lichte en zware gronden zodat elke boom op de juiste plaats geteeld wordt, elk jaar worden circa 18000 onderstammen geplant waar de div. soorten op worden geënt en afgeleverd met een stamomvang van 6 tot14cm. 2 keer verplant. Daarvan  wordt  een deel opgeplant voor solitair,vorm en laanbomen  in de maat 14 tot 25cm. die als 3keer verplant worden geleverd. Een gedeelte van de kwekerij is speciaal ingericht voor de div. vormbomen die uitgebreidere  verzorging nodig hebben.

Boomkwekerij Peterman bevindt zich in Ingen in de Betuwe en de div. percelen in een straal van 5km. er omheen. Voor een offerte maakt u gebruikt van de link  offerte aanvragen, mocht u op zoek zijn naar een soort of maat die niet op onze assortimentslijst voorkomt  en voor alle overige vragen kunt ons mailen via info@boomkwekerijpeterman.nl  of bellen naar 06-42586044.

Copyright 2023 Boomkwekerij Peterman